
Rôti ardennais aux haricots
Ardeens gebraad met mosterdsaus, gebakken aardappelen & boontjes
De Ardense keuken bestaat vooral uit hartige, rustieke, authentieke gerechten met nauwelijks bewerkte ingrediënten. Recht van bij de boer op je bord zeg maar. Altijd met liefde en vakmanschap bereid. Geen enkele andere regio houdt zo vast aan zijn eigen artisanale gerechten. Dit Ardeens gebraad met mosterdsaus is er alvast eentje van. Het maakt een dag bovendien net iets feestelijker dan alle andere.
Pittig gerecht uit de Ardennen
Ardeens gebraad, dat gaat hand in hand met mosterdsaus, die het vlees een overheerlijke injectie aan pit geeft. Eén hap en je waant je zo in het hart van de Ardennen, te midden van zompige turfgrond en geurige naaldwouden. Dit gerecht is echt en eerlijk, net zoals de natuur van de Ardennen.
Herfstgerecht verovert de andere seizoenen
Ardeens gebraad is in oorsprong misschien wel een echt herfstgerecht, het is danig ingeburgerd dat lekkerbekken het tegenwoordig het hele jaar door weten te appreciëren. En terecht, want wie wil nu niet het beste van de Ardennen proeven, ongeacht het seizoen?
- authentiek gerecht uit de Ardennen
- pittige mosterdtoets
- ook voor feestelijke gelegenheden
Allergènes
-
Céleri
-
Lait
-
Moutarde
-
Soja
-
Céréales
Valeurs nutritionnelles
Paramètre | Unité | Par 100 g de produit |
---|---|---|
Énergie - calories | KJ | 424 |
Énergie - calories | Kcal | 101 |
Lipides | g | 4.62 |
Dont graisses saturées | g | 3.78 |
Hydrates de carbone | g | 7.07 |
Dont sucres | g | 3.5 |
Protéines | g | 7.07 |
Sel | g | 0.6 |