Penne all'arrabiata
Penne all'arrabiata
De penne all'arrabiata is geschikt voor iedereen, de overheerlijke saus en pasta zorgen ervoor dat dit een uiterst smaakvol gerecht is en het is dan ook nog eens vegetarisch. Dus geen verschillende potten meer voor de vleeseters en de vegetariërs want deze pasta kan iedereen wel smaken.
De Arrabbiata-saus of sumo all'arrabiata in het Italiaans, is een pittig sausje gemaakt van knoflook, tomaten en gedroogde rode chilipepers gekookt in olijfolie. Deze saus is dus de perfecte saus om te schenken bij een beetgare penne.
Allergènes
-
Céleri
-
Œufs
-
Lait
-
Céréales
Valeurs nutritionnelles
Paramètre | Unité | Par 100 g de produit |
---|---|---|
Énergie - calories | KJ | 1128 |
Énergie - calories | Kcal | 267 |
Lipides | g | 2.7 |
Dont graisses saturées | g | 0.6 |
Hydrates de carbone | g | 48.8 |
Dont sucres | g | 3 |
Protéines | g | 10.5 |
Sel | g | 0.37 |