Filet de poulet à la crème

Kipfilet in archiducsaus
Kipfilet is één van de gezondste stukken vlees aangezien het vetarm en lichtverteerbaar is, daarnaast is het ook gewoon echt lekker.
Ondanks het feit dat kipfilet perfect op zichzelf kan gegeten worden is de Belg toch vaak fan van een sausje, daarom maken wij hier een archiducsausje bij waardoor er nog een extra smaak aan te pas komt.

Om het gerecht compleet te maken schenken we dit met puree en boontjes.

Allergènes

  • Céleri

  • Lait

  • Moutarde

  • Céréales

Valeurs nutritionnelles

ParamètreUnitéPar 100 g de produit
Énergie - calories KJ 299
Énergie - calories Kcal 72
Lipides g 2.4
Dont graisses saturées g 1.1
Hydrates de carbone g 6.04
Dont sucres g 1.05
Protéines g 6.4
Sel g 0.77
Ce site Internet utilise des cookies afin d’améliorer l’expérience de l’utilisateur. En continuant à surfer sur notre site, vous acceptez notre politique en matière de cookies. Plus d’informations