Escalope panée aux petits pois

Schnitzel met erwtjes
Schnitzel komt oorspronkelijk uit de Oostenrijkse keuken en bestaat in verschillende varianten, wij hebben gekozen voor een varkenslapje omringd door een laagje paneermeel.
De schnitzel alleen zorgt natuurlijk niet voor een volwaardige maaltijd, deze wordt dan ook aangevuld met puree en erwtjes. Op die manier hoeft u niet naar Oostenrijk te reizen om van deze specialiteit te genieten.

Allergènes

  • Lait

  • Soja

  • Céréales

Valeurs nutritionnelles

ParamètreUnitéPar 100 g de produit
Énergie - calories KJ 457.3
Énergie - calories Kcal 109.9
Lipides g 4.786
Dont graisses saturées g 1.764
Hydrates de carbone g 11.16
Dont sucres g 2.443
Protéines g 5.581
Sel g 0.752
Ce site Internet utilise des cookies afin d’améliorer l’expérience de l’utilisateur. En continuant à surfer sur notre site, vous acceptez notre politique en matière de cookies. Plus d’informations