
Vol-au-vent met puree
Vol-au-vent met puree
Deze vol-au-vent is vol-au-vent zoals we die onderhand in Vlaanderen kennen: de echte pure kippenragout, zonder pasteitje. Dat heeft bij ons plaats gemaakt voor heerlijke volle puree. Vol-au-vent is op de Vlaamse menukaarten altijd te vinden bij de kindergerechten: ook thuis vliegt vol-au-vent vlot naar binnen in de kindermonden. Niet twijfelen!
Versterkte smaak
Stukjes kip badend in een stevige saus van boter, bloem, bouillon en melk: de eenvoudige basis van een goeie vol-au-vent. De essentie van een ragout (want dat is vol-au-vent in wezen), van het Franse woord ‘ragoûter’: de smaak versterken. De oorsprong van het woord zegt alles over dit gerecht!
Mager kippenvlees
In kip zitten veel belangrijke eiwitten, vitamines B, ijzer en ook zink. En het is mager vlees. Het past dus in elk dieet, voor jong en oud. Deze klassieker haalt zelfs het frituurwezen, maar niks kan tippen aan de kwaliteit van deze kant-en-klare maaltijd: dit is de betere vol-au-vent die echt scoort in de supermarkt.
- geliefd bij kinderen
- mager kippenvlees
- overheerlijke saus
Allergenen
-
Selderij
-
Eieren
-
Melk
-
Soya
-
Granen
Voedingswaarden
Parameter | Eenheid | Per 100g product |
---|---|---|
Energie - caloriewaarde | KJ | 350 |
Energie - caloriewaarde | Kcal | 84 |
Vetten | g | 4.1 |
Waarvan verzadigd | g | 1.4 |
Koolhydraten | g | 5.04 |
Waarvan suikers | g | 0.56 |
Eiwitten | g | 6.5 |
Zout | g | 0.66 |