
Boomstammetje met witloof en gratin
Boomstammetje met witloof en gratin
De Belg is verzot op gehakt. Boomstammetjes zijn dan ook ontzettend populair en één van de lekkerste bereidingen om gehakt op het bord te toveren.
Het boomstammetje serveren we met gratin dauphinois en witloof. Zo combineren we een oer-Belgisch product met één van de traditionele Franse gerechten.
Allergenen
-
Eieren
-
Melk
-
Mosterd
-
Soya
-
Granen
Voedingswaarden
Parameter | Eenheid | Per 100g product |
---|---|---|
Energie - caloriewaarde | KJ | 409 |
Energie - caloriewaarde | Kcal | 54 |
Vetten | g | 4.9 |
Waarvan verzadigd | g | 2.3 |
Koolhydraten | g | 7.9 |
Waarvan suikers | g | 1.2 |
Eiwitten | g | 5.3 |
Zout | g | 0.94 |