Roulade panée aux chicons et au gratin
Boomstammetje met witloof en gratin
De Belg is verzot op gehakt. Boomstammetjes zijn dan ook ontzettend populair en één van de lekkerste bereidingen om gehakt op het bord te toveren.
Het boomstammetje serveren we met gratin dauphinois en witloof. Zo combineren we een oer-Belgisch product met één van de traditionele Franse gerechten.
Allergènes
-
Œufs
-
Lait
-
Moutarde
-
Soja
-
Céréales
Valeurs nutritionnelles
Paramètre | Unité | Par 100 g de produit |
---|---|---|
Énergie - calories | KJ | 409 |
Énergie - calories | Kcal | 54 |
Lipides | g | 4.9 |
Dont graisses saturées | g | 2.3 |
Hydrates de carbone | g | 7.9 |
Dont sucres | g | 1.2 |
Protéines | g | 5.3 |
Sel | g | 0.94 |