
Cassolette de poisson
Vispannetje met puree
Vrijdag is al jaar en dag visdag en daarom mag een vispannetje niet ontbreken in ons assortiment.
Voor ons vispannetje gebruiken we drie soorten vis die jong en oud lusten.
Zalm is één van de meest gegeten vissen en die mag dan natuurlijk niet ontbreken. Dit aangevuld met een stukje pollak en pangasius zorgt op zich al voor een kwaliteitsvol gerechtje, maar dit wordt dan nog eens overgoten met smeuïg sausje.
Ook hierbij kan de aardappel niet ontbreken en daarom kiezen we voor de combinatie met puree.
Allergènes
-
Céleri
-
Poisson
-
Lupin
-
Lait
-
Moutarde
-
Céréales
Valeurs nutritionnelles
Paramètre | Unité | Par 100 g de produit |
---|---|---|
Énergie - calories | KJ | 355.4 |
Énergie - calories | Kcal | 85 |
Lipides | g | 3.53 |
Dont graisses saturées | g | 1.73 |
Hydrates de carbone | g | 6.1 |
Dont sucres | g | 0.67 |
Protéines | g | 6.42 |
Sel | g | 0.42 |