Gecertificeerd COMEOS food for KMO’s

Kipfilet archiduc

Kipfilet archiduc, peren, puree



De archiducsaus is een van de smakelijkste sauzen uit de Franse keuken, die met welhaast alle soorten vlees samengaat. Zeker ook met een lekker stukje mager wit vlees – een kippenfilet dus. De saus met de adellijke titel maakt elk gerecht tot een nobele topper!

Gerecht met chique uitstraling


De champignonroomsaus – want zo zouden wij de saus op zijn Vlaams benoemen – geeft echt cachet aan dit gerecht, en de combinatie met het aardse van de peren is een voltreffer. Dit is echt een van de betere gerechten, ook topchefs hebben hier elk hun eigen variant van. Een gerecht met uitstraling.

Kerngezond door kipfilet


Een magere witte kipfilet, dat is een tip die elke diëtist je zal meegeven. Het vleugje room is daarbij gauw vergeven. En de gezonde vezels waaraan de peer rijk is, houden dit gerecht mooi in balans: zowel qua smaak als gezondheid! Kip wordt wel eens het meest veelzijdige stuk vlees genoemd: dit gerecht is daar het beste en meest smaakvolle bewijs van!

  • chique gerecht
  • mager kippenvlees
  • gezonde vezels van de peer
“Kipfilet archiduc met peren, een van de betere kant-en-klare maaltijden.”
terug naar de lijst