Gecertificeerd COMEOS food for KMO’s

Hamburger met puree

Hamburger met puree, erwtjes & worteltjesHamburgers kennen we tegenwoordig in alle vormen en gedaantes, tussen broodjes, en alle mogelijke combinaties: maar hier is hij op zijn best. Vers vlees, lekker gebakken, met puree, erwtjes en worteltjes. Niks boven de echte pure schijf rundergehakt zoals ze die indertijd in het Duitse Hamburg voor het eerst verorberden.

Niks boven de echte hamburger


De hamburger heeft in al zijn gedaantes ook de wereld veroverd, en kinderen kennen ‘m dan ook maar al te goed. Met lekkere puree, erwtjes en worteltjes een ideale gelegenheid om hen ook vertrouwd te maken met de echte succulente hamburger.

Wortels en erwtjes, klassieke combinatie


De combinatie wortels en erwtjes is ook al zo oud als vanzelfsprekend. De fijne en middelgrote erwtjes worden al sinds jaar en dag met wortels verwerkt. Een klassieke combinatie waarvan je maar 1 hap nodig hebt om te weten waarom iemand die ooit bedacht heeft! Wist u overigens dat de erwt en de wortel veredelingen zijn van onkruid en wilde gewassen? Vandaar dat we er nu allemaal ‘wild’ van zijn!

  • de echte pure hamburger
  • wortels, goed voor de ogen
  • erwten, ideaal tegen diabetes
“De hamburger op zijn best: puur rundergehakt met puree, erwtjes & worteltjes.”
terug naar de lijst